SREĆAN 143. ROĐENDAN CRVENOG KRSTA NOVOG SADA

Na svečanosti povodom obeležavanja 143 godine postojanja Crvenog krsta Novi Sad, Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, izrazio je posebnu zahvalnost kompaniji “Marera Properties” na značajnoj donaciji u vrednosti od 1 miliona evra – ustupljene renovirane hale u okviru Industrijskog parka Pobeda na Petrovaradinu.

izdavanje poslovnog prostora

VREDIŠ ZA TROJE KADA DAŠ KRV!

Ukoliko radite u okviru našeg Pobeda Industrial Park ili se ovog petka tu zateknete, znajte da je dovoljno 20 minuta da obavite proceduru dobrovoljnog davanja krvi i pomognete da nečiji život bude spašen 🩸❤️

ZEMUN PARK retail park postaje FORUM PARK

Prvi maloprodajni park u Beogradu, Zemun Park prelazi u novu fazu razvoja pod imenom FORUM PARK. Kompanija Marera Properties, u čijem portfoliju su maloprodeajni objekati i brend FORUM, na ovaj način ostvaruje jedinstvo i osnaživanje brenda FORUM, kao i sveobuhvatnu transformaciju Forum Parka koji uključuje i novi vizuelni identitet.

VREDIŠ ZA TROJE, KADA DAŠ KRV

Marera Properties u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Institutom za transfuziju krvi Srbije pokreće program promocije dobrovoljnog davanja krvi u okviru svojih poslovnih lokacija.

izdavanje poslovnog prostora

Svečano otvorena hala Crvenog krsta u Industrijskom parku Pobeda
Donacija vredna million evra

Na ceremoniji održanoj u Industrijskom parku Pobeda u Petrovaradinu, svečano je uručena hala Crvenom krstu Novog Sada, koju je kompanija Marera Properties obnovila i ustupila toj organizaciji na korišćenje na period od deset godina, donacijom vrednom milion evra.

Rekonstrukcija BIGZ biznis centra je u završnoj fazi

Rekonstrukcija BIGZ-a se bliži kraju, a do sada je izdato skoro 80 odsto prostora. Useljenje prvih zakupaca počeće u julu ove godine – samo godinu dana nakon početka radova koji podrazumevaju restauraciju fasade i kompletno preuređenje unutrašnjosti, kako bi objekat ispunio sve zahteve modernog poslovnog centra A klase.

izdavanje poslovnog prostora

Industrijski park Pobeda počinje sa radom u sistemu Slobodne zone

Ministarstvo finansija izdalo je rešenje kojim Industrijski park Pobeda počinje sa radom u sistemu Slobodne zone Novi Sad, čime se stvaraju dodatni uslovi za nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i uvođenje poreskih olakšica za izvozno orijentisane kompanije.

Industrijski Park Pobeda Postao Deo Slobodne Zone

INDUSTRIJSKI PARK POBEDA POSTAO DEO SLOBODNE ZONE

Slobodna zona Novi Sad dobila je saglasnost Vlade Republike Srbije da se njena teritorija proširi na lokaciju Industrijskog parka Pobeda[...]

izdavanje poslovnog prostora

Prestižna nagrada iz oblasti arhitekture za „M44“ poslovni centar

Projekat kompanije Marera Properties „M44“, osvojio je prestižnu međunarodnu nagradu „Ranko Radović“ za realizovano arhitektonsko delo rekonstrukcije poslovnog objekta u Makedonskoj ulici u Beogradu na kojoj je radio tim Remorker Architects.

izdavanje poslovnog prostora

SIMBOLI BEOGRADA U NOVOM RUHU: REKONSTRUKCIJE STARIH ZDANJA KOMPANIJE MARERA PROPERTIES

Palata Beograd u januaru 2022. godine otvara svoja vrata za sve zakupce, dok će zgrada BIGZ-a prve zakupce dočekati početkom 2023. godine.

izdavanje poslovnog prostora

Rekonstrukcija Palate Beograd biće u potpunosti završena do kraja godine

Čuvena Beograđanka, koja je od novembra prošle godine u vlasništvu kompanije Marera Properties, nakon samo 12 meseci intenzivnih radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji, otvoriće vrata poslovnoj zajednici do kraja 2021. godine.

izdavanje poslovnog prostora

Marera Properties: Beograđanka i BIGZ vraćaju svoj prvobitni sjaj i ponovo postaju arhitektonski simboli srpske prestonice

Obe zgrade biće pretvorene u savremene, multifunkcionalne biznis centre, sa modernim, prostranim, udobnim i prijatnim radnim prostorima.

izdavanje poslovnog prostora

Marera Investment Group ocenjena kreditnim rejtingom globalne agencije S&P

Kompanija Marera Investment Group, pod čijim okriljem posluje Marera Properties, jedina je kompanija za investiranje u komercijalne nekretnine koja je u Srbiji dobila dugoročnu ocenu kreditnog rejtinga prestižne S&P Global Ratings agencije. Spoljašnjost će ostati u celini očuvana – ali i osvežena.

izdavanje poslovnog prostora

Humanitarni pogled sa Palate Beograd: Marera Properties donira 358.800 dinara Crvenom krstu

Posle više od 40 godina tokom 4. i 5. maja Beograđani su imali nesvakidašnju priliku da uživaju u pogledu na prestonicu sa 22. sprata Palate Beograd. Osim neponovljivog pogleda na grad...

izdavanje poslovnog prostora

Doživite grad sa vidikovca Palate Beograd

Kompanija Marera Properties posle gotovo četiri decenije, tokom 4. i 5. maja u periodu od 11-18 časova, omogućiće Beograđanima razgledanje grada sa čuvenog vidikovca na 22. spratu Palate Beograd, prve „pametne zgrade" na ovim prostorima.

izdavanje poslovnog prostora bigz

Zemun Park od danas deo maloprodajnog portfolija kompanije Marera Properties

Marera Properties novi je vlasnik Zemun parka, prvog retail parka u Beogradu,
koji se prostire na preko 15.000m2 maloprodajnog prostora.

izdavanje poslovnog prostora bigz

Kultni BIGZ novi Marerin projekat

Posle Palate Beograd, još jedna znamenitost glavnog grada će konačno biti rekonstruisana i pretvorena u savremeni biznis centar

Palata Beograd kao svetionik centra prestonice

Nakon što je predstavila novi izgled Beograđanke i dizajn kancelarijskih prostora koji će je pretvoriti u moderan multifunkcionalni biznis centar „Palata Beograd”, kompanija Marera Properties je podelila sa javnosti upravo završeni koncept njene rasvete...

Počinje rekonstrukcija Beograđanke

Kompanija Marera Properties do kraja 2021. modernizuje kultno zdanje i stvara dodatnu vrednost za centar grada

Beograđanki vraćamo stari sjaj

Kompanija Marera Properties proširuje svoj portolio kancelarijskog prostora u centru Beograda

Još jedan značajan iskorak na tržištu nekretnina u Novom Sadu

Dve nove akvizicije kompanije Marera Properties