Naša kompanija

Mi smo kompanija za investiranje u nekretnine i bavimo se akvizicijom, razvojem i iznajmljivanjem nekretnina komercijalne namene.

Mi smo kompanija za investiranje u nekretnine i bavimo se akvizicijom, razvojem i iznajmljivanjem nekretnina komercijalne namene.

Naš portfolio čine kancelarijski, maloprodajni i industrijski objekti na prestižnim lokacijama širom zemlje. Bogato razumevanje tržišta nekretnina, savremenih poslovnih principa i rastućih potreba klijenata, omogućava nam da realizujemo opsežne projekte razvoja, rekonstrukcije i repozicioniranja starih i zanemarenih komercijalnih objekata kako bismo rastućoj poslovnoj zajednici ponudili izvrsna radna okruženja.

Naš fokus na kancelarijskim prostorima na istaknutim lokacijama u Beogradu i naglasak na inovativnom dizajnu definiše nas i izdvaja od konkurenata. Ispravnim direktivama i investicijama efikasno stičemo nekretnine i izvodimo kompleksne radove obnove koji postavljaju primer današnjoj industriji komercijalnih nekretnina, istovremeno zadovoljavajući potrebe savremenog poslovanja. Odlični sadržaji, profesionalne usluge i mogućnost izrade namenskih rešenja po konkurentnim cenama, ono je po čemu nas klijenti prepoznaju. Izuzetna posvećenost kvalitetu u pružanju fleksibilnih kancelarijskih rešenja, opsežnih usluga i vrhunske tehnologije, ključna je za održavanje naše istaknute uloge u industriji nekretnina u Srbiji. 

Naš industrijski portfolio uključuje strateški pozicionirane objekte sa direktnim pristupom svim značajnim saobraćajnicama, državnim granicama i različitim tipovima transporta poput železničkog, drumskog, rečnog i vazdušnog. Industrijske objekte razvijamo u pouzdane platforme koje savremenim proizvođačima nude potpuno razvijenu infrastrukturu, zemljište za dodatni razvoj i lak pristup radnoj snazi. Postojeće industrijske jedinice i namenska buil-to-suit rešenja pogodni su za bilo koji tip proizvodne i komercijalne delatnosti, dok celokupni zemljišni kapaciteti omogućuju biznisima da na jednom mestu započnu, razviju i prošire poslovanje. 

Naš maloprodajni portfolio obuhvata visokokvalitetne maloprodajne objekte i prostore za razonodu na prometnim, dobro povezanim lokacijama čije prvoklasne usluge odražavaju moderne stilove života potrošača. Pogodni su za trgovinu, ugostiteljstvo i zabavne sadržaje. Usklađeni sa načinom na koji ljudi kupuju a kompanije organizuju svoje prodajne mreže, naši maloprodajni objekti objedinjuju željenu fleksibilnost i prilagodljiv dizajn u prostroru koji svim generacijama pruža priliku da uživaju u kupovini, ugostiteljskim sadržajima i druženju sa porodicom i prijateljima. 

Fokusirani smo na dosledno stvaranje i upravljanje razvojnim projektima čime osiguravamo trajnu vrednost za zajednicu, a našim investitorima donosimo stabilan rast. Naš izvršni menadžerski tim ima dokazano iskustvo u komercijalnim nekretninama, finansijama, bankarstvu, marketingu i poslovnoj administraciji. Kombinacija stručnosti članova tima obezbeđuje nam čvrstu osnovu iz koje gradimo uspešno preduzeće. 

Naš portfolio

Pružite vašem biznisu radni prostor koji mu je potreban kako bi i vaš promet, prodaja, rast i razvoj dostigli svoj maksimum.

Naziv nekretnine Adresa Kategorija Površina, m2
Bulevar 28 Bulevar kralja Aleksandra 28, Beograd Office 3,283
Bulevar 79 Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd Office 3,475
Kalemegdan BC Bulevar vojvode Bojovića 8, Beograd Office 21,681
Staro Sajmište Zarija Vujoševića 8, Novi Beograd Office 1,650
Rimski Šančevi Sentandrejski put 165, Novi Sad Office 2,519
Forum SC Obrenovićeva 42, Niš Office 2,550
M44 Makedonska 44, Beograd Office 4,203
Bulevar 79 Bulevar kralja Aleksandra 79, Beograd Retail 600
Mileševska 31 Mileševska 31, Beograd Retail 831
Forum SC Obrenovićeva 42, Niš Retail 14,418
M44 Makedonska 44, Beograd Retail 583
Bulevar oslobođenja Bulevar oslobođenja 60, Novi Sad Office 9,000
Pobeda industrijski park Rade Končara 1, Petrovaradin Industrial 75,000
Palata Beograd Masarikova 5, Beograd Office 19,800
BIGZ Beograd Bulevar vojvode Mišića 17, Beograd Office 40,000
UKUPNO 199,593

Naša strategija

Izgradnja snažne strategije i njena primena radi održivog dugoročnog rasta

Vizija
Naša vizija je da predvidimo i kapitalizujemo trendove i prilike rastućeg tržišta, dok koristimo našu stručnost i duboko poznavanje tržišta u cilju povećanja vrednost investicija za naše partnere


Naša strategija
Naša konkurentna prednost proizilazi iz strateškog pozicioniranja, poznavanja tržišta, sposobnosti brzog reagovanja kada nam se ukaže prilika, kao i iz našeg obilja u pogledu stručnosti i resursa. Skupa sa jedinstvenom pažnjom posvećenoj dizajnu i sposobnosti prepoznavanja novih mogućnosti za rast Marera Properties realizuje izvrsne projekte rekontrukcije kreirajući najbolje rezultate u ovoj oblasti na tržištu i generalno najbolje poslovne prostore na tržištu. Na ovaj način naši partneri postižu finansijski uspeh, dok mi istovremeno kreiramo prostore prilagođene potrebama klijenata.


 

CILJANJE PRAVOG KLIJENTA

Kao primarne klijente identifikovali smo ambiciozne domaće i međunarodne kompanije usmerene na rast poslovanja. Sa promenom ekonomije menja se i profil poslovne zajednice čije rastuće potrebe donose nove zahteve na polju funkcionalnosti i izgleda samih poslovnih prostora. Naš stručni tim blisko sarađuje sa lokalnim poslovnim zajednicama kako bismo išli u korak sa dinamičnim trendovima i osigurali da svaka naša nekretnina savršeno odgovara potrebama savremenog poslovanja.

IZGRADNJA BALANSIRANOG I DIFERENCIRANOG PORTFOLIJA

Dosledno ćemo sprovoditi višesegmentnu strategiju usmerenu ka balansiranoj i kvalitetnoj prisutnosti u kancelarijskom, maloprodajnom i industrijskom komercijalnom segmentu, koristeći diverzifikaciju kao sredstvo za poboljšanje održivosti našeg poslovanja. U cilju proširenja baze klijenata i istovremenog jačanja vrednosti i posebnosti portfolija, ostaćemo fokusirani na kreiranje prilika i kupovinu jedinstvenih nekretnina visokog tržišnog potencijala na prestižnim adresama, koje ćemo potom obnavljati i uvećavati im konkurentnost.

POSEDOVANJE KLJUČNOG TRŽIŠTA

Čvrsto verujemo u rastući potencijal našeg poslovanja u Srbiji. Zahvaljujući doslednom sprovođenju ekonomskih reformi i povoljnoj stopi privrednog rasta, Srbija se već godinama posmatra kao pokretač razvoja na Balkanu. Atraktivnost Beograda kao regionalne poslovne prestonice unapređuje se na svim poljima, što se pozitivno odražava na ubrzan razvoj ostalih urbanih centara u Srbiji i rezultira povećanom tražnjom za poslovnim prostorima u svim većim gradskim sredinama.

STVARANJE VREDNOSTI

Strateški pozicioniramo svaku nekretninu kako bismo kroz izdavanje, marketing i operativno upravljanje njen potencijal doveli do maksimuma. Naš interni menadžerski tim blisko sarađuje sa posrednicima za nekretnine na iznajmljivanju prostora, usmeravanju marketinških aktivnosti i na upravljanju svakodnevnim poslovima. Sprovodeći ovu strategiju našim nekretninama dajemo dodatnu vrednost, jačamo bazu klijenata i uspostavljamo održive izvore prihoda, koji se direktno prenose na naše investitore.

Osnovne vrednosti

Osnovne vrednosti naše kompanije su: