Prestižne adrese

Lokacija. Lokacija. Lokacija.

Da li ste u potrazi za drugačijim, modernim i centralno smeštenim kancelarijskim prostorom po konkurentnim cenama? Da li ste rastuća, ambiciozna kompanija kojoj je potrebna prestižnija, uočljivija i dostupnija maloprodajna lokacija? Ili odlično povezan industrijski prostor koji bi odgovorio na sve specifične zahteve vaše proizvodnje?

Odabir prave lokacije može imati presudan uticaj na uspeh vašeg poslovanja. Budite među onima koji uživaju u novim, strateški pozicioniranim poslovnim prostorima, koristeći sve njihove pogodnosti za lakše pozicioniranje na tržištu i podizanje reputacije biznisa. Fokusirajte se na ostvarivanje ciljeva i strateške projekte znajući da raspolažemo kapacitetima za rast vašeg poslovanja.

Instant zajednica

Povežite se.

U poslovnom svetu pravi kontakti mogu uveliko doprineti vašem poslovanju. Prikupljanje odgovarajućih kontakata i informacija koje će biti od koristi za vaše poslovanje može potrajati, i izgradnja efikasnih poslovnih odnosa može trajati godinama. Kako bi smo ubrzali prilike koje uspostavljanja poslovne mreže može doneti, mi organizujemo i društvene događaje – ovo daje vašem biznisu izvrsnu priliku za predstavljanje i promovisanje vaših usluga drugim kompanijama, kao i prilika da se vi upoznate sa uslugama naših ostalih stanara. Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o budućim društvenim događajima, kontaktirajte nas!

Dizajn poslovnog prostora

Inspirativnost. Kreativnost. Originalnost.

Sve što radimo je usmereno ka tome da pomognemo vašem biznisu da posluje na najbolji mogući način. Ništa se ne bi smelo naći na putu uspeha vaše kompanije. Mi verujemo da se kompanijama treba pružiti svaka prilika da ostvare svoj pun potencijal. Imajući to na umu, mi ne ograničavamo vrstu ili fleksibilnost prostora koji je vama potreban.;

Zapošljavamo dizajnere enterijera koji rade zajedno sa arhitektama i inženjerima od početka do kraja projekta, korak po korak, kako bi osigurali funkcionalan i efikasno planiran kancelarijski prostor dizajniran za vašu poslovnu efikasnost od faze koja prethodi dizajnu do završetka radova.

U ponudi imamo prostore sa: Core&Shell planom za opremanje prema potrebama, Standard Fit-out planom standardnog opremanja i Tailored planom prilagođenim za specifične potrebe vašeg poslovanja.

Core & Shell plan
Prepoznajemo rastuću potrebu kompanija koje za sebe traži jedinstven i drugačiji dizajn prostora. Kroz ove kancelarije kompanije žele da pokažu svoju kreativnost dok stvaraju pozitivno i stimulativno radno okruženje. To im pomaže da neguju i podele svoje kompanijske vrednosti sa zaposlenima, klijentima i posetiocima. Imajući ovu ideju u vidu nudimo Core&Shell dizajn. On omogućuje svakoj kompaniji da opremi svoj prostor prema svojim potrebama, uz pomoć vlastitog osoblja ili izvođača radova.

Standardni fit-out plan
Naš standardni fit-out plan kompletnog opremanja nudi brojne mogućnosti za zadovoljenje najzahtevnijih poslovnih potreba u smislu fleksibilnosti rasporeda prostora. Vaši timovi će ceniti sve naše prepoznatljive dizajne, materijale za opremanje i sadržaje koje imamo.

Tailored plan
Naš praktični pristup prilagođen je stvaranju prostora namenjenog zadovoljavanju vaših specifičnih poslovnih potreba. Uvek smo spremni da uložimo dodatni trud i pripremimo kompletno Tailored prilagođen plan koji će biti u skladu sa vašim zahtevima i budžetom kojim raspolažete; sve od rasporeda prostorija do brendiranja kako bi vam pružili vrhunski poslovni prostor.

Naše usluge

Briga koja seže dalje od održavanja nekretnine

Naš najvažniji cilj je da pružimo prvoklasnu uslugu svim našim klijentima. Mi primenjujemo praktičnu operativnu strategiju koja se temelji na kompetenciji, izvrsnosti i kvalitetu kako bismo omogućili maksimalnu efikasnost u radu. Imaćete korist od detaljnih sistema implementiranog od strane našeg tima pažljivo obučenih stručnjaka.

Prvoklasna podrška:  

Posvećen Customer & Property Manager – Sve naše komercijalne nekretnine vodi predani menadžer koji je uvek tu kako bi našim klijentima pružio praktičnu podršku u dnevnim izazovima i stvorio savršeno radno okruženje za rast poslovanja.
Front desk administrator – U svakom poslovnom centru nalazi se profesionalni predstavnik korisničke službe koji će vam pružiti sveobuhvatne usluge uključujući prijem i dobrodošlicu strankama, prijem poruka i prosleđivanje relevantnih informacija.

Blagovremene usluge i održavanje nekretnina:
•    Sigurnost i zaštita od požara
Uključuje - procenu rizika od požara, protivpožarna vrata, protivpožarne aparate, prskalice, protivpožarne alarme, detektore dima i toplote.
•    Održavanje
Svi aspekti ventilacije, grejanja i klimatizacije. Preventivno i prediktivno održavanje spoljnih i unutrašnjih komunikacijskih područja.
•    Periodična ispitivanja i inspekcije
Periodični pregledi vaših električnih i prenosnih uređaja, fiksne instalacije, sistema rasvete za slučaj opasnosti i sistema za zaštitu od požara.
•    Bezbednost
Osigurana kontrola pristupa zgradi 24/7, kartice za kontrolu pristupa, sigurnosna kamera, obezbeđenje parkinga.
•    Operativne usluge
Kroz našu rutinsku inspekciju obezbeđujemo i upravljanje otpadom, čišćenje zajedničkih prostorija i usluge kontrole deratizacije.