Desk&More the Zoo počeo sa radom u poslovnom centru Kalemegdan Biznis Centar

U sklopu Kalemegdan Biznis Centra otvoren je Desk&More the Zoo. Impozantni radni prostor koji se prostire na preko 4.000 m2 nudi svojim korisnicima veliki broj fleksibilnih kancelarija, kao i coworking prostor, i brojne druge pogodnosti u najsavremenijim uslovima za rad i u veoma inspirativnoj atmosferi.

Kalemegdan Biznis Centar je primio svoje prve stanare

U centru Beograda je nedavno otvoren Kalemegdan Biznis Centar. Po završetku ovog impresivnog projekta, Beograd je postao bogatiji za prestižan poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji, koji biznisima nudi veliki broj pogodnosti.

Uskoro otvaramo novi poslovni prostor u centru Beograda

Trenutno je u toku rekonstrukcija zgrade na uglu Makedonske i Kondine ulice, gde će uskoro početi sa radom poslovni prostor M44. 
Pozicioniran u epicentru gradskog dešavanja, ovaj poslovni prostor je idealan za ljude koji vode dinamičan poslovni i društveni život.

Posetite Desk&more kod Vuka, novi radni prostor koji daje više vašem biznisu

Sa ponosom predstavljamo Desk&More kod Vuka, nove fleksibilne kancelarije i coworking prostorije u samom centru Beograda. Smešten u poslovnom centru Bulevar 79, ovaj radni prostor pogodan je za start-up kao i male kompanije i timove angažovane za specifične projekte koji traže fleksibilan i funkcionalno opremljen radni prostor.

Kalemegdan Business Centre - radovi napreduju na svim nivoima

Po dobijanju građevinske dozvole započeli smo radove na rekonstrukciji nekadašnje fabrike tekstila “Beko”

Naše arhitekte Remorker Architects dobitnici nagrade grada Beograda

Nagrada za urbanizam i arhitekturu za rekonstrukciju i adaptaciju bivše poslovne zgrade “Trudbenik”, sada poznate kao poslovni centar Bulevar 79 pripala je autorskom timu Remorker Architects.