Uskoro otvaramo novi poslovni prostor u centru Beograda

02/20/2020

Trenutno je u toku rekonstrukcija zgrade na uglu Makedonske i Kondine ulice, gde će uskoro početi sa radom poslovni prostor M44. 
Pozicioniran u epicentru gradskog dešavanja, ovaj poslovni prostor je idealan za ljude koji vode dinamičan poslovni i društveni život.

Prostor M44 pruža svojim stanarima najsavremenije kancelarije i moderne uslove za rad, uz mogućnost da uživaju u specijalnim pogodnostima ove ekskluzivne lokacije, kao što su divan pogled na grad i brz pristup najatraktivnijim gradskim sadržajima.

Sveobuhvatan i kompleksan projekat rekonstrukcije rezultiraće izmenjenim izgledom fasade, a nove, funkcionalne kancelarije otvoriće velikom broju ljudi mogućnost za rad u atraktivnom i inspirativnom poslovnom okruženju. 

Po završetku rekonstrukcije ovog poslovnog prostora, sa radom će početi kompanije koje optimalno poslovno rešenje vide u konvencionalnim kancelarijskim prostorima, brend Desk&More. Fleksibilne kancelarije Desk&More pružaju mogućnost zakupa potpuno opremljenih kancelarija za firme ili projekte.


Kompletan objekat ima više od 5.500 m2, a zakupcima će na raspolaganju biti brojne pogodnosti, poput: pristupa kancelariji 24/7 tokom cele godine, recepcije, parkinga, tuševa, usluga obezbeđenja prostora i video nadzora.  

Stanari poslovnog centra M44 moći će da koriste i sve pogodnosti dostupne u Desk&More radnim prostorima, kao što su: sala za sastanke, dodatna radna mesta ili kancelarije za partnere i privremene timove, telefonske kabine, mesta za predah od posla ili povezivanje sa profesionalcima sličnih interesovanja.

Prostor M44 je zamišljen kao poslovni centar namenjen kompanijama koje žele bazu u najatraktivnijem delu grada i ujedno visoku reputaciju za svoj biznis. O uspehu ovog koncepta govori podatak da su kompletni kapaciteti poslovnog centra M44 već izdati pod zakup.