Desk&More the Zoo počeo sa radom u poslovnom centru Kalemegdan Biznis Centar

02/20/2020

U sklopu Kalemegdan Biznis Centra otvoren je Desk&More the Zoo. Impozantni radni prostor koji se prostire na preko 4.000 m2 nudi svojim korisnicima veliki broj fleksibilnih kancelarija, kao i coworking prostor, i brojne druge pogodnosti u najsavremenijim uslovima za rad i u veoma inspirativnoj atmosferi.

Desk&More the Zoo svojim korisnicima pruža fleksibilne kancelarije koje podrazumevaju zakup jedne ili više kancelarija organizovanih prema potrebama biznisa a namenjene su za timove ili čitave kompanije, dok su sale za sastanke, zone za povezivanje i saradnju, telefonske kabine, kuhinja i drugi sadržaj namenjeni za deljenje sa ostalim korisnicima prostora. Na ovaj način možete da smestite svoje poslovanje u dobro organizovano i profesionalno opremljeno poslovno okruženje umesto u stan. 
 
Dodatna prednost ovog poslovnog koncepta je veliki broj sala za sastanke, dostupnih za iznajmljivanje i onima koji nisu članovi Desk&More the Zoo prostora, kao i velika konferencijska sala za seminare i događaje sa kapacitetom od čak 140 mesta, koja je takođe na raspolaganju svim zainteresovanim kompanijama i pojedincima. 

Činjenica da je Desk&More našao svoje mesto unutar Kalemegdan Business Center, predstavlja još jednu pogodnost za brojne inostrane kompanije koje su svoje poslovanje smestile u ovaj poslovni centar, jer sada imaju opciju da obezbede dodatno radno mesto za svoje posetioce, ali i dodatne kancelarije za svoje privremene timove angažovane za potrebe kratkoročnih projekata. 
Pristup lokaciji je olakšan brojnim linijama gradskog prevoza, a na raspolaganju su i parking za bicikle i automobile.