Posetite Desk&more kod Vuka, novi radni prostor koji daje više vašem biznisu

08/20/2019

Sa ponosom predstavljamo Desk&More kod Vuka, nove fleksibilne kancelarije i coworking prostorije u samom centru Beograda. Smešten u poslovnom centru Bulevar 79, ovaj radni prostor pogodan je za start-up kao i male kompanije i timove angažovane za specifične projekte koji traže fleksibilan i funkcionalno opremljen radni prostor.

Desk&More kod Vuka organizovan je tako da ispunjava sve zahteve i potrebe modernog radnog okruženja, da podstiče produktivnost, i osigurava potpunu posvećenosti poslu bez ikakvih ometanja, i više. 

Pored privatnih kancelarija i coworking zone, radni prostor nudi i potpuno opremljene sale za sastanke u kojima možete održavati konferencije, obuke i događaje. 

Namenjen individualnim korisnicima, tihi coworking prostor vam pomaže da se fokusirate na rad i produktivnost u mirnom i funkcionalnom okruženju. Desk&More kod Vuka takođe nudi i lounge zonu, radni separe, kuhinju i letnju terasu za opuštanje, neformalne sastanke i međusobno povezivanje. 
 
U skladu sa nazivom lokacije, Desk & More karakteriše tematski dizajn u čast Vuka S. Karadžića, filologa, lingviste i najvećeg reformatora srpskog jezika.

Desk & More kod Vuka nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra, usred prometnog grada, okružen mnoštvom kafića, restorana i prodavnica. Uz brojne autobuske i tramvajske linije koje opslužuju područje, kao i zahvaljujući obližnjoj železničkoj stanici dolazak do vaše nove kancelarije neće predstavljati problem.