Kalemegdan Biznis Centar je primio svoje prve stanare

02/20/2020

U centru Beograda je nedavno otvoren Kalemegdan Biznis Centar. Po završetku ovog impresivnog projekta, Beograd je postao bogatiji za prestižan poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji, koji biznisima nudi veliki broj pogodnosti. 

Kalemegdan Biznis centar je smešten na donjem Dorćolu, sa impresivnim pogledom na park Kalemegdan i ušće. Pored atraktivne lokacije, vrhunske arhitekture i inspirativne okoline, ovaj poslovni prostor svojim stanarima pruža nesvakidašnje prijatan enterijer i radnu atmosferu. 

Takođe, svi zaposleni, kao i posetioci ovog prostora, na raspolaganju imaju i niz drugih pogodnosti uključujući: veliki prostor sa fleksibilnim kancelarijama, coworking zonu, brojne sale za sastanke, konferencije i događaje, kafeteriju, parking za bicikle i automobile, tuš i još mnogo toga što radni dan čini jednostavnijim. 

Poslovni centar je, takođe, izvanredno dobro povezan sa ostalim delovima grada, što je dodatna prednost za poslovne ljude, uzimajući u obzir komplikovanu logistiku užurbanog poslovnog dana. 
U okviru ovog biznis centra od 21.681 m2, nalaze se najsavremenije kancelarije za preko 2.000 ljudi.

Kalemegdan Biznis Centar je već primio svoje prve stanare, čime je otvoreno novo poglavlje u životu i uspehu poslovne zajednice u Beogradu.