Kalemegdan Business Centre - radovi napreduju na svim nivoima

05/11/2019

Novo lice budućeg Kalemegdan Biznis Centra iz dana u dan sve više poprima izgled velelepnog poslovnog centra koji se prostire na više od 21.500 m2 a koji će po svom završetku postati dom za više od 3.000 zaposlenih i velikom broju domaćih i inostranih kompanija. 

Na nivou garaže se trenutno izvode fini zemljani radovi uz sam objekat dok je na nivoima 0 i 1:  budućem domu jedinstvenih fleksibilnih kancelarija sa coworking-om “The Zoo” trenutno izvode radovi zidanja pregradnih zidova, gletovanja kancelarijskih zidova i pripremni radovi za postavljanje hidroizolacije. 

Na višim nivoima od drugog do šestog nivoa radovi obuhvataju izrade boksova koji će činiti buduće kancelarije, instaliraju se buduće računarske mreže, kontrole pristupa a teku i radovi na vodovodnim instalacijama. 

Najviši nivo će biti dom jedinstvenim kancelarijama koje će, osim spektakularnog pogleda iz kancelarija, uživati i u jedinstvenoj terasi od koje zastaje dah a radovi na ovom nivou obuhvataju betoniranje krovne ploče, stubova i radove neophodne za izradu glavnog stepeništa. 

Pogledajte galeriju radova