Doživite grad sa vidikovca Palate Beograd

Beograd, 28. april 2021.

Beograd, 28. april 2021. godine – Kompanija Marera Properties posle gotovo četiri decenije, tokom 4. i 5. maja u periodu od 11-18 časova, omogućiće Beograđanima razgledanje grada sa čuvenog vidikovca na 22. spratu Palate Beograd, prve „pametne zgrade" na ovim prostorima.

Čuveni vidikovac zatvoren je za posetioce još od kraja osamdesetih godina, kada se redakcija Studija B uselila u Palatu Beograd, a veličanstveni pogled na grad postao privilegija novinara i njihovih gostiju. To znači da će otvaranje vidikovca 4. i 5. maja biti prva prilika posle više od četiri decenije da građani dožive grad iz ove perspektive.

Uz poštovanje epidemioloških mera, posetioci će liftovima, koji i dalje važe za najbrže u gradu, za tridesetak sekundi stizati do prostrane poluzatvorene terase. Na raspolaganju će imati 20 do 30 minuta da uživaju u prizoru i naprave nesvakidašnje fotografije Beograda.

Ovaj jedinstveni događaj sa sobom nosi i priliku za pomoć onima kojima je najpotrebnija, jer sav prihod od ulaznica, koje su dostupne po simboličnoj ceni od 100 dinara, odlazi korisnicima Crvenog Krsta, dok će kompanija Marera Properties udvostručiti prikupljeni iznos sopstvenom donacijom.

Posetite www.ticketline.rs , i na potpuno novi način doživite grad sa vidikovca Palate Beograd.

Podsećamo, naša kompanija je u septembru 2020. godine akvizicijom postala vlasnik kancelarijskog prostora Palate Beograd. U toku je njena opsežna rekonstrukcija, koja će je pretvoriti u moderan biznis centar kreiran po meri savremene poslovne zajednice, a očekuje se da već krajem 2021. godine bude puštena u rad.