Palata Beograd
Masarikova 5, Beograd

Opis

U Palati Beograd, simbolu prestonice na elitnoj lokaciji u centru grada, kreiramo moderni biznis centar po meri savremene poslovne zajednice. Sofisticirani dizajn, funkcionalnost najvišeg nivoa i inovativna rešenja karakterišu prostore koji nude jedinstveni kancelarijski ambijent.

Pogled koji ostavlja bez daha, uz ceo grad na dlanu, pruža se sa svakog radnog mesta, zahvaljujući otvorenom prostornom konceptu i neprekinutom nizu prozora. Na koju god stranu da se okrenete okruženi ste prizorima najvećih znamenitosti Beograda – od Hrama Svetog Save i Crkve Svetog Marka, preko Narodne skupštine i Narodnog muzeja, do centralnih gradskih trgova, parkova i obala reka.

Palata Beograd će, po prvi put na tržištu komercijalnih nekretnina u Srbiji, predstaviti zelene terase i u okviru poslovnog objekta kreirati prirodnu parkovsku zonu za odmor i rad. Bilo da održavate timski sastanak napolju, predahnete uz kafu ili šetnju kroz otmeno uređeni vrt raskošne vegetacije, zagaratovano je inspirativno okruženje koje stimuliše produktivnost.

Kancelarije i sale za sastanke izdvajaju se po elegantnom dizajnu, vrhunskim materijalima i naprednim tehnologijama. Aktuelni trendovi u uređenju enterijera ogledaju se kako u fleksibilnosti i funkcionalnosti rešenja, tako i u kombinaciji boja i tekstura. Osećaj prostranosti i obilje prirodnog svetla dodatno doprinose izuzetnosti iskustva i kvalitetu rada.

Odabir kancelarijskog prostora može imati veliki uticaj na poslovanje kompanije. Ukoliko sebe vidite u modernom okruženju koje reflektuje duh glavnog grada, Palata Beograd je izbor bez premca.
Lokacija

Sadržaji

Pružamo vam pristup, okruženje i sadržaje koji su vam potrebni za uspešno poslovanje i efikasno upravljanje

 • Tuš kabine

  Ukoliko koristite bicikl, ili volite da koristite teretanu za vreme pauze možda poželite i da isprobate naše tuševe na licu mesta.

 • Koordinator recepcije

  Na recepciji ovog biznis centra nalazi se profesionalni predstavnik korisničke službe koji je uvek spreman da rado dočeka vas i vaše goste, uvek ostavljajući dobar utisak.

 • Sigurnosna kamera

  Ovaj biznis centar nadzire se putem sistema sigurnosnih kamera kako bi sve stvari bile na sigurnom.

 • Lift

  Dostupan veći broj liftova

 • Co-working zona

  Ovaj biznis centar sadrži energičan i fleksibilan coworking prostor kako bi vaši snovi postali stvarnost.

 • Sale za sastanke

  Na raspolaganju su vam sale za sastanke sa visokokvalitetnom tehnologijom, prilagođene manjim i većim grupama za sve vrste poslovnih sastanaka.

 • WiFi

  Naš odabrani partner je obezbedio pristup ultra brzom fiber optic internetu.

 • Office menadžer

  Kad god vam je potrebna naša pomoć i podrška možete se obratiti našem Office manager-u koji je uvek tu za vas.

 • Sigurnosna kamera

  Ovaj biznis centar nadzire se putem sistema sigurnosnih kamera kako bi sve stvari bile na sigurnom.

 • Terasa

  Terasa je dostupna u određenim objektima