ZEMUN PARK retail park postaje
FORUM PARK

Beograd, 23. novembar 2023

Prvi maloprodajni park u Beogradu, Zemun Park prelazi u novu fazu razvoja pod imenom FORUM PARK. Kompanija Marera Properties, u čijem portfoliju su maloprodeajni objekati i brend FORUM, na ovaj način ostvaruje jedinstvo i osnaživanje brenda FORUM, kao i sveobuhvatnu transformaciju Forum Parka koji uključuje i novi vizuelni identitet.

Integracija brenda FORUM, za maloprodajne objekte Forum Shopping Centar u Nišu i Forum Park u Zemunu, odražava viziju i posvećenost kompanije da naglasi FORUM kao centralno mesto susreta, zabave i bogatstva iskustava za sve posetioce. FORUM je nacionalni retail brend koji ima za cilj stvaranje jedinstvenog ambijenta i prostora za brojne aktivnosti koje će dodatno proširiti bogatstvo ponude za sve posetioce. FORUM maloprodajne objekte karakteriše i prepoznatljiv dizajn enterijera, koji će dodatno naglasiti jedinstvo brenda na svim postojećim i budućim lokacijama.

„Zadovoljstvo nam je što možemo da najavimo prelazak našeg drugog maloprodajnog objekta u brend FORUM. FORUM će u narednom periodu biti domaćin brojnih atraktivnih akcija, povoljnosti i događaja, sa ciljem da posetiocima omogućimo uživanje u ekskluzivnim ponudama i iskustvima. Forum Park naravno organizuje i tradicionalni Black Friday tako što će atraktivnim ponudama i specijalnim poklonima obradovati sve naše posetioce. Uzbuđeni smo zbog proširenja porodica FORUM i uvereni smo da ćemo nastaviti sa širenjem mreže objekata i razvojem brenda u budućnosti“, izjavio je Tomislav Savić, direktor Retail objekata u kompaniji Marera Properties.

Pratite FORUM

Web forumshoppingcenter zemunpark

Facebook forumnis zemunpark

Instagram forumshoppingcenter zemunpark