Još jedan značajan iskorak na tržištu nekretnina u Novom Sadu

05/08/2020

Nakon nedavno sprovedene uspešne akvizicije objekta na uglu Makedonske i Kondine ulice u Beogradu, Marera Properties nastavlja sa projektima koji će nesumnjivo doprineti konkurentnosti domaćeg tržišta nekretninama.

Realizacijom novih akvizicija u Novom Sadu napravili smo pomak ka jednom od najbrže rastućih poslovnih okruženja u Srbiji, time proširivši svoj portfolio na tri različita segmenta tržišta nekretnina: kancelarijski, maloprodajni i industrijski prostor. 

Kupovinom dva prostrana objekata na prestižnim lokacijama beležimo snažan rast u ukupnom broju kvadratnih metara u svom portfoliju, koji trenutno iznosi oko 150.000 kvadratnih metara. 


Industrijski park “Pobeda”

Kupovinom jednog od najatraktivnijih parkova ovog tipa u našoj zemlji Marera Properties po prvi put postaje vlasnik objekata pretežno industrijske namene. Za kompaniju, ali i naše klijente, ovaj potez predstavlja veoma važan pomak u otvaranju portfolija ka industrijskom sektoru.

U parku površine 75.000 kvadratnih metara, koji se prostire na ukupno 42 hektara zemljišta, planiramo izgradnju još čak 100.000 kvadratnih metara novih objekata, dok je predviđeni budžet za adaptaciju i unapređivanje kompleksa 40 miliona evra.


Poslovni centar u Bulevaru oslobođenja

Akvizicijom poslovnog centra A kategorije u ulici Bulevar oslobođenja još jednom smo dokazali da je atraktivnost lokacije u odabiru novih projekata naš ključni adut. 

Smešten u najtraženijem poslovnom okruženju u samom centru Novog Sada, ovaj nedavno izgrađeni poslovni centar budućim korisnicima pruža mogućnost dostizanja punog poslovnog potencijala. U ovom prestižnom objektu površine 10.000 kvadratnih metara MK Holding i ERSTE banka su, kroz dugoročan najam, rešile svoje potrebe za poslovnim prostorom.


Planovi za budućnost

Pažljivo osmišljenim upravljanjem i pristupom dosadašnjim projektima, koji se nalaze na veoma atraktivnim lokacijama, za kratko vreme smo pokazali svoj potencijal i zauzeli istaknutu poziciju na domaćem tržištu.

Sprovođenjem utvrđene i izbalansirane strategije kojom se upravljamo u svim poslovnim odlukama, beležimo kontinuiran, stabilan rast i razvoj, kako u okviru kompanije, tako i na samom tržištu nekretninama.

Prateći imperative našeg poslovanja – potrebe modernih poslovnih društava i okruženja – sa velikim entuzijazmom i energijom planiramo nastavak proširenja portfolija.