Forum Park
Autoput za Novi Sad 124-126

Opis

Forum Park Zemun, bivši Zemun Park, je prvi maloprodajni park u Beogradu, koji danas zauzima površinu od 77.000 m² i privlači više od pet miliona posetilaca godišnje.

Strateški pozicioniran na novosadskom auto-putu, na samo nekoliko minuta vožnje od centra Zemuna i Batajnice, Forum Park svojim zakupcima nudi odličan pristup raznim kategorijama potrošača, sa čvrstom bazom lojalnih posetilaca. Pored već postojećih kapaciteta koji obuhvataju atraktivni portfolio brendova i prodajnih mesta za različite budžete i interesovanja, novi razvojni projekat rebrendiranja i izgradnje dodatnih 8,000 m² potencijalnim zakupcima pruža premium maloprodajne objekte sa već razvijenom infrastrukturom i svim neophodnim preduslovima za uspešno poslovanje.

Forum Park je idealno okruženje raznovrsnog sadržaja na jednom mestu: kupovina, gastronomska uživanja, druženje i celodnevni porodični provod. Atraktivna lokacija, dobra povezanost, prostranost i udobnost privukla je neke od najpopularnijih maloprodajnih kategorija i brendova u domenima od uređenja doma, mode, obuće, sportske opreme i igračaka, do supermarketa, kafića, restorana i dečijeg igrališta.

Pozicionirajte i Vi svoj brend u Forum Parku i iskoristite brojne prednosti jedne od najpopularnijih beogradskih maloprodajnih destinacija.

Lokacija