Forum Park
Autoput za Novi Sad 124-126

Opis

Forum park Zemun otvoren je 2015. godine kao prvi maloprodajni park u Beogradu. Sa više od pet miliona posetilaca godišnje, Forum park zauzima površinu od 77.000 m2, obuhvata preko trideset brendova s raznovrsnom ponudom proizvoda i usluga i 550 parking mesta.

šena lokacija Forum Parka Zemun, njegova veoma dobra povezanost, prostranost, udobnost i prvoklasna higijena čine ga popularnom maloprodajnom destinacijom. Vrhunski sadržaji za decu i porodice u kombinaciji sa atraktivnim portfoliom brendova i prodajnih mesta za sve budžete i interesovanja, stvaraju idealno okruženje za sve sadržaje na jednom mestu: kupovina, gastronomska uživanja, druženje i celodnevni porodični provod. Forum Park svojim zakupcima nudi odličan pristup raznim kategorijama posetilaca sa čvrstom bazom lojalnih potrošača.

Njegova prvoklasna lokacija privukla je i druge renomirane lance u neposrednoj blizini parka. Novi razvojni projekat pored postojećih kapaciteta pruža premium maloprodajne objekte, povrh već postojećih kapaciteta, među kojima su neki od najpopularnijih kategorija i brendova – u domenima od uređenja doma, mode, obuće, sportske opreme i igračaka,  preko supermarketa, kafića, restorana, do dečijeg igrališta i zabave za celu porodicu.


Lokacija